Három éves lett a KERET blog

Cikk

február 16, 2015

Kocsis András

293

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Február végén lesz három éves a KERET blog, születésnapunkat pedig idén is szeretnénk megünnepelni. Két szuper magyar és egy szépreményű angol zenekarral ezért március első hétvégén turnéra indulunk, és – stílszerűen – három nap alatt három városba látogatunk el.

A Run Over Dogs és a Kikeltető nyertes Puma Danger már többször bebizonyította, hogy nagyszerű bulikat tudnak együtt csinálni, különleges vendégként pedig a kutyák meghívták a The Midnight Barbers nevű brit zenekart, akikkel még a tavalyi Run Over Dogs európa turnén kötöttek barátságot.

A két hazai zenekart nem kell bemutatni senkinek, mi is írtunk már számtalanszor mindkettőjükről, a brit duó neve azonban még ismeretlen lehet a hazai közönség számára, holott már cikkeznek róluk a legnagyobb külföldi zenei portálok, készülő második lemezüket és ezzel együtt az egész produkciót pedig az a Christian Wright vette a szárnyai alá, aki az elmúlt években az Abbey Road stúdióban többek között a Keane, a Mumford and Sons és a Franz Ferdinand anyagait keverte.

A turné első állomása, csütörtök este ingyenes lesz a Pécsett, az Est Caféban. Másnap Kecskeméten, a Kilele Music Caféban, szombaton pedig a budapesti Gozsdu Manó Klubban láthatjátok a bandákat. A koncertek után mehet majd a tánc hajnalig, ugyanis mi fogunk DJ-zni és még meglepetésekkel is készülünk majd. További információkat találtok a pécsi, kecskeméti és budapesti Facebook eseményeknél.

PLAYLISTEK