Ha a drog egy sport, young B!TE egy olimpikon
május 17, 2022

Új klippel jelentkezik az idén klasszikus értelemben is debütáló Young B!TE. Az új ‘A drog egy sport’ című dalához készült klip az 0xy Beat$-el közös Intergalaktikus Drogdíler című konceptalbumon jelent meg először.

Young B!TE-ot leginkább az ‘Alkohol’ című számáról lehet ismerni, ami amennyire emlékszem nekem bearanyozta az egész 2018-as nyaramat. Azután a dal után több soundcloudos megjelenése is volt B!TE-nak, és végül idénre jutott el egy rendes nagylemez megjelentetéséhez. B!TE zenéje szerintem még véletlenül se komolyanvehető, de általában annyira erős túlzások szerepelnek benne, hogy a hallgató már kezdi beleélni magát ebbe a kamukemény, gengszter/díler perszónába, és bár nem teljesen ide tartozik, de élőben egészen zseniális a srác.

young B!TE · Alkohol (prod. YoungTaylor x YoungJorden)

Az új klipben a fentebbi dalban elhangzottakhoz hasonló motívumokkal találkozhatunk, jelesül „nagyon sok pénz”, „nagyon sok kábítószer”, „Laár András” és továbbiak. Több esetben egész kreatív rímekkel támad a szerző, szerintem ezek miatt érdemes egyébként hallgatni Young B!TE zenéjét. A videót Vágó Matyi (az idei Kikeltetőrőn legjobb tizenhatba jutott Kebab) és Vészi Samu jegyzi rendezői és operatőri oldalról. Ha tetszett a dal, csekkoljátok le az egész lemezt!