Menu

Új klippel jelentkezik az idén klasszikus értelemben is debütáló Young B!TE. Az új ‘A drog egy sport’ című dalához készült klip az 0xy Beat$-el közös Intergalaktikus Drogdíler című konceptalbumon jelent meg először.

Young B!TE-ot leginkább az ‘Alkohol’ című számáról lehet ismerni, ami amennyire emlékszem nekem bearanyozta az egész 2018-as nyaramat. Azután a dal után több soundcloudos megjelenése is volt B!TE-nak, és végül idénre jutott el egy rendes nagylemez megjelentetéséhez. B!TE zenéje szerintem még véletlenül se komolyanvehető, de általában annyira erős túlzások szerepelnek benne, hogy a hallgató már kezdi beleélni magát ebbe a kamukemény, gengszter/díler perszónába, és bár nem teljesen ide tartozik, de élőben egészen zseniális a srác.

young B!TE · Alkohol (prod. YoungTaylor x YoungJorden)

Az új klipben a fentebbi dalban elhangzottakhoz hasonló motívumokkal találkozhatunk, jelesül „nagyon sok pénz”, „nagyon sok kábítószer”, „Laár András” és továbbiak. Több esetben egész kreatív rímekkel támad a szerző, szerintem ezek miatt érdemes egyébként hallgatni Young B!TE zenéjét. A videót Vágó Matyi (az idei Kikeltetőrőn legjobb tizenhatba jutott Kebab) és Vészi Samu jegyzi rendezői és operatőri oldalról. Ha tetszett a dal, csekkoljátok le az egész lemezt!

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek