Párharc, szex és halál a Gustave Tiger új klipjében
március 12, 2018

Ma jelent meg kishazánk legjobb artpunk zenekarának, a friss Fonogram-díjas (:DD) Gustave Tigernek a legújabb klipje a ‘Victory At The Antipodes’ a Stenken.

A videón a zenekar korábbi klipjeiért is általában felelős Molnár Alexandra Rusek és Szombath Máté dolgozott, ezúttal Giuliano Salvatore rendezővel kiegészülve. A forgatásról a banda basszerosa, Szabó Csaba mesélt az Indexnek: „Csillag Panni és Tarr Judit színművésznők kábé hat-nyolc órán keresztül vívtak hóban-fagyban, amit csak nézni is megterhelő volt fizikailag, pláne, hogy még egy nagyon csúnya valódi sérülés is történt.” A videó előkészületei még tavaly nyáron kezdődtek, de forgatás után is sokat dolgoztak vele az alkotók. „Igazából én már nem is tudom pontosan, hogy miről szól, de a vad, másvilági leszbikus szexbe torkolló véres bajviadal nyilván sokaknak ismerős élethelyzet, amivel könnyen lehet azonosulni.” – tette hozzá Csaba.

Ez volt az utolsó klippesített dal a banda legutóbbi, Chaste and Mystic Tribadry című lemezéről, várhatóan tavasszal jönnek majd az új számok.

via Stenk