A magyar Allah-Las megvan?

Cikk

november 2, 2017

Énekes András Előd

412

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Idén tavasszal nálunk debütált a God & Monkey kétszemélyes hálószoba-projektje, elszállós, szörfös, zajos zenéjük pedig azóta is itt mocorog a fülünkben, pláne most, hogy megjelent legújabb számuk egy hangulatos klippel.

A videót végigpörgetve rögtön az Allah-Las ‘Follow You Down’ című videója ugrott be, egyrészt a sivatagi téma miatt, másrészt a kaliforniai fűszerezésű 60’s revival zenei hangulatfestés miatt.

A felvételért videós mindenesünk, Komróczki Dia a felelős, a nyerset pedig maguk a srácok, Johnny és Jimmy Monkey vágták meg. Az eredmény bármiféle sztorit nélkülöző, de a táj és a VHS-kamera miatt pont elég erős hangulati jegyekkel dolgozó klip lett, melyet a Kecskemét alatti Homokhátság buckái közt vettek fel, ahol amúgy a Puma Danger is forgatott nemrég.

PLAYLISTEK