Nyerj jegyet a Glass Animals budapesti koncertjére
október 31, 2016

Szerencsére évről-évre egyre több külföldi zenekar jut el Magyarországra koncertezni, és bár a minőségük is meredeken ível fölfelé. Ezzel együtt rég volt már, hogy egy annyira aktuális és nemzetközileg is kiemelkedő produkció, mint a Glass Animals másfél éven belül másodszorra látogasson vissza Budapestre – ezúttal is a Selected Sounds szervezésében.

A zenekar első lemezét népszerűsítette tavaly márciusban az Akváriumban, akkor készítettünk velük egy interjút, melyben mesélnek egy csomó érdekes dologról, például szemléltetik a hangzásvilágukat.

Azóta kiadták második lemezüket, a How To Be A Human Beinget, mely bár szorosan követi az előző korong által kitaposott utat, rengeteg új energia került az anyagra, hangsúlyosabb hip-hopos elemekkel, néha 8-bitbe átforduló, néha a ’90-es évek Cartoon Networkjét idéző hangzásokkal kísérletezik. Az előző album sokkal csendesebb volt, mégis remekül oldották meg a számok színpadra alakítását, ebben valószínűleg ezúttal sem fogunk csalódni.

Nyereményjáték

Mi a KERET bloggal nem engedhetjük meg, hogy lemaradj az év egyik legjobb pesti budai koncertjéről, ezen a linken tudsz jegyet venni, itt igazolhatsz vissza a Facebook eseményre, és alább játszhatsz is velünk, és ha szerencsés vagy, páros belépőt nyerhetsz november 9-re a Millenárisba. Kövessétek az alábbi lépéseket!

1. Lájkold a KERET Facebook oldalát!

2. És a Selected Sounds-ét is!

3. Egy kommentbe alább taggeled be azt a barátodat, akivel mennél, ha nyernél!

Határidő: november 8., 12:00, a nyertest Facebook üzenetben értesítjük.