“Két pár zoknim maradt a turné végére”

Cikk

április 5, 2015

Kocsis András

347

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A Glass Animals nagyon rövid idő alatt ért el olyan szintű ismertséget és elismertséget, hogy nem egész egy évvel debütáló lemezük megjelenése után különösebb erőfeszítések nélkül töltik meg világszerte a jobbnál-jobb klubokat, a Selected Sounds szervezőinek köszönhetően pedig március végén az Akváriumba is ellátogattak.

A koncert előtt volt lehetőségünk találkozni a frontemberrel, Dave-vel és a dobossal, Joe-val, akik meséltek Zaba című első lemezükről, ennek kapcsán megvillantották – véleményünk szerint frissen szerzett – magyar nyelvtudásukat, de esett még szó barátságról, lyukas zoknikról, és turnézás közbeni dalszerzésről.

PLAYLISTEK