“Amikor zenét veszel fel, kicsit önzőnek kell lenni”

Cikk

június 3, 2014

Kocsis András

538

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

George Ezra két koncertet is adott fővárosunkban a Budapest Essentials fesztivál keretein belül, este a HelloBaby-ben, előtte pedig az Erzsébet téren. Utóbbi ingyenes volt, meg is telt az Akvárium lépcsője. A fellépést felvettük, az egyik dalt, a ‘Benjamin Twine’-t teljes egészében megnézhetitek a ezen a linken, valamint a ‘Budapest’ című slágerének élő verziójából is láthattok részleteket az interjú közben.

George a fellépések után, másnap reggel fogadott minket az egyik pesti hotel halljában. A korai időpont, és a mozgalmas előző napok ellenére nem tűnt fáradtnak, és készséggel válaszolt minden kérdésünkre. Mesélt az #EzraExpress-ről, a hamarosan megjelenő új albumáról és még sok más érdekességről.

PLAYLISTEK