Hoppá! Itt egy régi-új demó a Szabó Benedek és a Galaxisoktól

Zene

július 4, 2018

Palotás Ágnes

315

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Koncerten már hallhattuk, de lemezen még nem tudni, mikor landol – végre nyilvános a Szabó Benedek és a Galaxisok Már megint című száma.

A szám eredetileg a harmadik Galaxisok nagylemezt megelőző Soha nem veszi fel / Olasz film (töredék) EP-hez készült, mint bónuszdal, még 2016-ban. Akkor végül nem jelent még és az októberre ígért Lehet, hogy rólad álmodtam címen érkező negyedik albumon sem fog szerepelni, de végre online is elérhető.

A kétperces számot Benedek egyedül rögzítette – a zenekari verzióra egyelőre várhatunk egy későbbi albumig, vagy legalábbis a következő koncertig.

Fotó: Komróczki Diána

PLAYLISTEK