Menu

Ezerrel elindult a klubszezon, tele van programokkal a város, mi most összegyűjtöttük a szerintünk legtutibb szpotokat a hétre.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Beton.Hofi

Szeptember 21., Budapest Park

A szezonban másodjára tart Parkos koncertet az elmúlt évek rapfenoménja. A hosszú vendéglista és a txybandi afterparty már biztos, de Hofit ismerve a színpadon is ér majd minket egy-két meglepetés.

Bianka + Lujza

Szeptember 21., Turbina

A pop és a diszkó dívái csütörtökön megtöltik a Turbina nagytermét, hogy közösen összeragasszák Miley Cyrus összetört diszkógömbszívét. Tuti program kispéntekre!

Majré

Szeptember 22., Pontoon

A Dunapartra érkezik a Young előtagot nemrég elhagyó Majré, aki hozza magával zenekarát is egy őszeleji bulira.

Speedrun

Szeptember 22., D9 DARK NINE

Első bulival érkezik a Speedrun, akik rögtön 5 külföldi DJ-t hoznak magukkal, köztük a pop és trance zenét játszó Holland Himerát, az Ír producer/DJ Harmful Logicot és még egy rakat izgalmas arcot. A hazai supportért pedig olyanok felelnek mint a Jugghálózat vagy Veryraredome.

CRIME

Szeptember 22., Központ

A múltkori vámpír rév után egész estét ingyenes bulival érkezik a Crime a Madáchra. Techno fanatikusoknak tökéletes program.

Kolibri

Szeptember 23., Turbina

Egyhetes búcsúturnéjának utolsó állomása, ugyanis az énekes-dalszerző egy időre Ázsiába vonul dolgozni, utazgatni és tapasztalatot szerezni.

Independent Label Fair

Szeptember 23., Magyar Zene Háza

Idén is megrendezésre kerül az ILF, ahol független hazai kiadók fizikai hanghordózóit vásárolhatjuk meg, illetve ismerkedhetünk új zenékkel. Többek között kint lesz: a Bluntshelter, az MZK és a kísérleti elektronikában utazó EXILES.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek