“Fogd meg, tedd fel, hogy süssön az a Nap!”

Cikk

július 19, 2015

Major Bálint

451

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A Patikadomb zenekar újdonság lehet olvasóink számára. Nagyon kedélyes, egyszerű, pop-jellegű zene, ami nem fél electro jegyeket használni, de azért érezni, hogy gitáros dalszerzésen alapszik.

A 2013 óta létező bandát Somogyvári Dani, Ujvári Gyula és Dobos Gábor alapították, akikhez később csatlakozott dobosuk, Kátai Tamás. Az 1G records gondozásában megjelent új számukat már játsza a Petőfi, a videót nálunk láthatjátok először. A szerkesztőség tagjai páran rápörögtek a nótára, egyikünk, aki nem nagyon hallgat magyar szövegű zenét azt mondta, hogy ez még neki is tetszik – ez nagy szó! Fotósunkat is rajtakaptuk, ahogy lopva magában dúdolgatja a Süssön refrénjét. A klip maga balta egyszerűségű, de szerintem nem is kell több egy ilyen nótához. Vidám sétálgatás, miközben a napsütésről dudorászol; ez a Patikadomb receptje a nyárra!

Ha tetszett a klip, kezdjétek el követni a srácokat a Spotifyon és a Deezeren!

PLAYLISTEK