Férfi és majonéz közti szerelemnél nincs szebb kötelék – Rock Band For Old Men klippremier

Zene

december 15, 2020

Csóka Ágnes

872

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Három év után új videóval örvendezteti meg a világot Rock Band For Old Men nevű szólóprojektjének fedőneve alatt a Puma Dangerből is ismert Korb Géza. A könnyen beazonosítható hangzás és atmoszféra mellett sajátos vizuális világ is jellemzi a projektet, melynek egy újabb dimenziójába enged betekintést nyerni Géza az ‘Ain’t No Smoothie Fresh Enough’ című számához készített klipjében.

Géza a következőket mesélte a videóról:

„A klip a 90-es évekbeli Mind’s Eye sorozat esztétikáját ötvözi a Surreal Entertainment vibe-jával, és a végeredmény elég… fura. A dal alapvetően a depresszív nihilizmusról szól, a klip főhőse pedig egy majonéz függőség által indukált lázálomban kalauzol végig minket.”

Az ‘Ain’t No Smoothie Fresh Enough’ egyébként a Rock Band For Old Men szinte napra pontosan három éve, a megboldogult Kuplungban bemutatott debütáló albumán kapott helyett. Ez az album hivatalosan azóta sem jelent meg, ám a szemfüles rajongók a klipet nézve rábukkanhatnak egy rejtett utalásra a tényleges megjelenési dátumot illetően.

PLAYLISTEK