Felső Tízezer / KERET Sessions
május 21, 2019

Talán nincs is olyan 20 és 30 éves korunk közötti keserédes élethelyzet, amire ne találnánk egy pontosan arra teremtett Felső Tízezer-dalt. A melankóliába és cinizmusba mártott powerpop-balladák sok KERET-es elsősorbanösszekapaszkodást eredményeztek már, úgyhogy nem is meglepő, hogy újjáéledt élőzenés sorozatunkba is ellátogatott a zenekar.

A Record Store Day apropóján megjelent Utálom a zenét című kislemezük két új dalával ugyan itt nem fogtok találkozni, de cserébe felcsendülnek a dalkommentárokkal ellátott második album ‘Majd lesz valahogy’ és ‘Túl vagyok minden’ c. számai és olyan ősi slegerek is, mint a ‘Nem tudok lejönni rólad’ és az ‘Új városok épülnek’.

Nézd vissza a srácok Kepler Stúdiós vendégeskedését dalonként vagy egy az egyben YouTube-csatornánkon. Ugyanitt megtalálod a Fat & Cute, a Carson Coma, a The nobody elses, a Platon Karataev és a Bozo sessionvideóit is.

Ezekért a csodás képkockákért a Felső Tízezer mellett köszönetet kell mondanunk a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Komróczki Diának és Szentgyörgyi Jánosnak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.