Menu

Fekete zajok és vízparti bulik lesznek előtérben a héten

Heti Bontás / Augusztus 14 – 20.

augusztus 14, 2023

Az tuti biztos, hogy csütörtökön lesz mit csinálni, de a hétvégén sem maradunk program nélkül, ugyanis több fesztivál és siófoki szpot is felbukkan a válogatásunkban.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Egy kis boldogságra vágyomMulatós, siratós Presszó Rock

Augusztus 17., Gólya

Italakcióval és presszós hangulattal vár minket a Gólya csütörtökön, a talpalávalót pedig a Presszó Rock Allstars, azaz az Rnr666-os Zsófi, dr. Göndör Gábor a Donald Kacsa Klubból, és a rezidens pityókás félnótás, Báróka szolgáltatja.

HIÚZ

Augusztus 17., Mad Garden

Mindannyiunk által nagyra tartott Holi és István Geri punk rock duója koncertezik naplementés kezdéssel és finom sörökkel a budai Mad Gardenben.

On The Beach 5

Augusztus 17., Plázs Siófok

Idén nyáron másodjára érkezik a Plázsra az On The Low kiadó csapata, akik az elmúlt években felfutó trap hullám zászlóvivői. Most egy elég tuti lineupra nézhetünk le a Balatonra, ott lesz többek között a mainstreambe betörő Ekhoe, a nemrég új lemezzel jelentkező AKC Misi és a Csehországból érkező CMD.

LavaLava X Katttarzis Open Air 

Augusztus 19., Kristály

Szombaton a Margitszigetre költözik a LavaLava és a Katttarzis csapata, ahol egy régi palackozóüzem helyén tartanak délutántól reggelig tartó szabadtéri bulit egy elég kúl DJ gárdával.

Telekomosok Fesztiválja: DJ az öbölben

Augusztus 19., Bamboo Sziget

Véget ér a Telekomosok által szervezett nyári eseménysorozat, de még utoljára egy különleges helyszínre mehetünk, ugyanis az egész egy siófoki lebegő szigeten lesz, ahol a nappali wakeboardozás és úszás után DJ-k csinálnak hangulatot az estéhez.

Fekete Zaj

Augusztus 16-19., Mátra

A sötétebb zenei műfajok otthonául szolgáló fesztivál idén már egy egészen más, színes közegnek szól, ráadásul egy gyönyörű helyszínen. A fellépők között megtalálható a Kikeltetőt is megjárt Aviary és a Hocuspony, de lesz még Hundred Sins, Shell Beach és sokan mások.

Happy Fisherman Camp

Augusztus 17-20., Orfű

A Fishing on Orfű szervezőinek minifesztiválja, ahol a megszokott headlinerek mellett rengeteg feltörekvő fiatal előadó is fellép, mint a Kikeltetős Lauire, vagy a kisóceán zenekar.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek