Fehérneműt Whiskeyre
február 28, 2015

Nagy várakozással töltött el a The Foreheads EP bemutató, hiszen ahogy írtam róla, a lemez igazán ütős lett. Csalódtam…

Kellemesen! Az előző koncertjük is tetszett, de volt egy-pár gyermekbetegség. Nem mozogtak eleget, az egyik gitár túl hangos is volt (bár ez részbe a hangosító hibája) és mintha izgultak volna, na de most! Egy alkalom alatt profivá fejlődtek. Ugráltak, mozogtak, pózoltak a közönségnek és a kamerának. Látszott a produkción, hogy tiszta szívből csinálják és roppantul élvezik, hogy majdnem telt ház volt kíváncsi rájuk ezen a nyirkos csütörtöki estén. Nagyon tetszett, hogy dalaik közé olyan feldolgozásokat csempésztek, mint a Black Keys-től a ‘Lonely Boy‘-t, amire mindenki énekelve nyomta azt az idióta táncot a klipből, valamint az egyik személyes kedvencemtől a Cage The Elephanttől is hallhattunk nótákat.
Sajnos Luca megint nem jött el, akihez Énekes Laci a ‘Lucy’ nevű számot írta még anno, mindezt azonban zseniálisan reagálta le:
„… úgy tűnik csak a testem kellett neki, és ezért nagyon hálás vagyok!”

IMG_3625
Korrekt átvezetések mellett a profizmusra további jel, hogy egy kis játékkal is készültek a srácok. Igaz, végül nem úgy sült el, ahogy azt eltervezték, de így még szórakoztatóbb volt. Ahelyett, hogy a szám közben lévő zúzásra repkedtek volna a fehérneműk, a verseny meghirdetésekor már berepült az összes bugyi és melltartó. Ezután csukott szemmel a legnagyobb nagymamabugyit sikerült kiválasztani, így egy Anna nevű lány, aki tuti, hogy soha nem hordta azt a ruhadarabot, nyerte meg az üveg whiskeyt, amit szépen körbe is adott az első sorokban. Hangulatfokozásból, és amúgy minden másból is ötös!

Mostantól kapható a We Did What We Came For című The Foreheads EP fizikai formában, szóval ha beruháznátok egyre ezzel is támogatva a zenekart, akkor írjatok nekik Facebookon, vagy várjátok ki a következő koncertet!

Előttük a mirrorinside játszott, akik hiába nyomtak elképesztően igényes zúzdát, valamiért nem voltak hajlandóak megmozdulni a színpadon. Sajnálatos módon a dobosuk Angliába utazik egy időre, így jó darabig nem hallhatjuk őket. Börönte Tomi frontembernek pedig boldog születésnapot utólag is!