Fat & Cute / KERET Sessions

Cikk

március 11, 2019

keretblog.hu

752

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Öt éve vettük fel az első KERET Sessions videót, először az akkor még csak szárnyaikat bontogató Middlemist Reddel, majd néhány epizód után véget ért a projekt. Azóta szerettük volna újraindítani a sorozatot, amire mostanáig kellett várni!

Mától minden második hétfőn jelentkezünk egy-egy újabb videóval, melyeket a Kepler Stúdióban rögzítettünk. Első körben a Fat & Cute zenekartól láthattok három számot, legközelebb a Carson Coma jön, akik a legutóbbi Kikeltetőn nyerték a lehetőséget, utánuk pedig a Platon Karataev.

A felvételt egyben, és külön-külön is megtaláljátok a YouTube csatornánkon. Iratkozzatok fel, ha nem akartok lemaradni az új videókról!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Benkő Ádámnak és Látos Márknak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK