Olyan programajánlót dobott össze a Facebook, hogy minden más elbújhat mellette

Cikk

április 30, 2018

Kocsis András

779

Most vettük észre, hogy már magyarországon is elérhető a Facebook kifejezetten eseményekre és helyszínekre fükuszáló önálló alkalmazása, a Local

Az alkalmazás több részből áll, a már visszaigazolt eseményeid mellett kapsz személyre szóló ajánlásokat, tudsz környékbeli helyekre keresni, a legdurvább azonban a térképes kereső, amivel szinte valós időben be tudsz nézni bárhova, hogy éppen milyen buli lesz aznap. Mutatom:

A Facebook az elmúlt pár évben szinte monopolizálta sok városban az események szervezését, ugyanis már eddig is egy nagyon hatékony rendszer alapján lehetett böngészni, és rendszerezni a történéseket akár a szervezők, akár a közönség oldaláról.

Emellett szerintem két olyan tényező van még, ami miatt megkereülhetetlennek érezzük az eventeket,

Itt is felmerülhet a mostanában sokat futott téma, hogy vajon jó-e ennyire egy platformra bízni mindent a digitális életünkből. Azonban az tuti, hogy az új térképes kereső valószínűleg nem fog csorbítani a Facebook egyeduralmán.

Ha ti viszont csorbítanátok, például feliratkozhattok a hétfőnként megjelenő, Heti Bontás néven általunk válogatott programajánlóra e-mailben.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!