Ezek voltak a legnépszerűbb videóink idén
december 27, 2014

Idén több, mint 50 videót töltöttünk fel a YouTube csatornánkra, főleg interjúk és koncertfelvételek, de elindítottuk a Sessions rovatunkat is, és csatlakoztunk a Nyitottak vagyunk kampányhoz is, amelyhez szintén készült néhány videós üzenet. Az alábbiakban láthatjátok az öt legnézettebb videónkat 2014-ből.

5. Middlemist Red – ASI (KERET Sessions)

Idén januárban készítettük az egyik kedvenc magyar zenekarunkkal az első Sessionünket. Három videót vettünk fel a srácokkal, melyeket együttesen közel 10 ezer megtekintésnél tartanak. A legnépszerűbb az ‘ASI’ című szám lett 3840 megtekintéssel. A srácokat később felfedezte az Index, megnyerték a Deezer nemzetközi tehetségkutatóját, és mi is rengeteget foglalkoztunk velük az elmúlt évben.

4. The Strypes interjú

A külföldi fellépőkkel készült videóink nem csak a magyar nézőknek készülnek, hiszen ezeket angol nyelven rakjuk fel a csatornánkra ki-be kapcsolható magyar felirattal. Így fordulhatott elő, hogy a TOP 5-be került interjúk mind angol ajkú előadókkal készültek, elsőként a The Strypes interjúnk a VOLT Fesztiválról, 5517 megtekintéssel.

3. George Ezra interjú

Magyar stábként az elsők között készítettünk interjút az idén üstökösként berobbanó brit zenésszel nyáron, a Budapest Essentials fesztivál ideje alatt. Mesélt nekünk a különleges turnéjáról és a bemutatkozó lemezéről, és ezt eddig 7355 ember látta.

2. MGMT interjú

Szintén a VOLT Fesztiválon kaptuk el néhány kérdés erejéig az MGMT frontemberét, Andrew-t a koncertjük előtt. Megtudtuk, hogy öreg korára feleséget szeretne, sok kávét és hasist, de persze zenéről is esett szó bőven. 10282 megtekintéssel ez lett az idei legnépszerűbb interjúnk.

1. George Ezra – Budapest (Budapest Essentials)

A legnépszerűbb videónk, nem csak idén, hanem a teljes, lassan három éves fennállásunkra vetítve is George Ezra ‘Budapest’ című számának első hazai fellépésén készült videónk lett. 97877 megtekintéssel talán nem túlzás azt mondanunk, hogy a videó bejárta a fél világot, ráadásul valószínűleg George is megnézte párszor, ugyanis a második hazai koncertjén az Akváriumban, ugyanabban a verzében ugyanúgy ‘s’-sel ejtette városunk nevét, mint ahogy tette azt az alábbi videóban.

Nektek melyik volt a kedvenc videónk az évből? Milyen videókat látnátok jövőre szívesen?