“Ez a lemez a fiatalságunk képeskönyve”

Cikk

december 16, 2013

keretblog.hu

276

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ahogy már korábban beszámultunk róla, megjártuk az osztrák fővárost, hogy ott lehessünk a The 1975, hazánkhoz legközelebb eső koncertjén a Flex nevű klubban. A beszámolót és a képeket már bizonyára láttátok, és most itt az interjú is.

Amikor a helyszínre értünk óriási sor várt minket a bejárat előtt, de mi egy oldalsó ajtón be tudtunk slisszanni a koncerttérbe, ahol a banda és a stáb épp a hangosításon végezték az utolsó simításokat és a fényeket próbálgatták. Elég nagy volt a hangzavar, ezért visszavonultunk a turnébuszba, ahol a frontember, Matt Healy készséggel válaszolt minden kérdésünkre.

Az interjú előtt beszélgettünk egy picit vele, mert láttuk rajta, hogy nagyon fáradt. Az interjúban is ellhangzik, hogy nagyon kimerítő a turné, közel egy évig szinte minden nap más városban adnak teltházas koncerteket, és csak heti egy nap jut pihenésre. Mesélt még nekünk a bemutatkozó lemezükről, és a videóból kiderül, hogy melyik dalhoz forgatják a következő klipjüket!

PLAYLISTEK