Így tudsz jelentkezni fellépőnek Európa legnagyobb showcase fesztiváljára

Cikk

május 3, 2016

Kocsis András

212

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Európa legnagyobb zenei showcase fesztiválja, a Eurosonic közzétett egy űrlapot, melyen keresztül fellépni vágyó zenekarok jelentkezését várják a jövő januárban megrendezésre kerülő hollandiai fesztiválra.

Idén magyarországot mások mellett az Ivan & the Parazol és a Middlemist Red képviselte, és bár nem olyan könnyű bekerülni, veszteni valótok nincsen, egy próbát mindenképpen megér a dolog. A fellépő zenekarok megmutathatják magukat Európa legnagyobb zenei platformján, promóterek, ügynökök és más szakmabeliek előtt. Ez a fesztivál adta meg az első lökést Hozier, Milky Chance vagy a Bastille karrierjének. Hogy mi is ez az egész, arról korábban itt írtunk.

Az űrlapot ezen a linken találjátok, szeptember 1-ig van időtök jelentkezni. Hajrá!

PLAYLISTEK