Planet-B aftermovie: Ilyen volt az első minifesztivál a madarakért

Hírek

április 7, 2020

Kutya

964

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Mind unjuk a témát, bármilyen érthető is, hogy a csapból is ez folyik, de tény, hogy a jelenlegi állapotok átalakították a szakma jelenlétét. Lássuk, mi történt az utolsó hétvégén, amikor az emberek még oldani próbálták a feszültséget!

A minifesztivál a szervezők reményei szerint rendezvénysorozattá növi ki magát. A cél valós környezetvédelmi problémákra felhívni az emberek figyelmét, mindezt egy pozitív hangvételű buli köntösében tálalva, nem teret adva mindennapi (jogos) bűntudatunknak.

Bár jelenleg egy régóta rettegett mértéket öltött járvány tizedeli fajtársainkat, gondoljunk kicsit a többiekre is! A biodiverzitás megőrzése nem csak a széplelkű természetjárók nyugalmát szolgálja, ha látjuk a pandától az erdőt, az ökoszisztémában szerepet vállaló előlények nélkülözhetetlen tényezői mindennapjainknak. Jelen esetben a Third Planet és a Para Hobo Records a madarak megsegítésére hívott benneteket. A Magyar Madártani Egyesülettel karöltve valósult meg az első Planet-B, nyolc zenekar, két lemezlovas, fajismereti játékok, fészkek, tollak és előadások várták a résztvevőket, a bevételeket pedig csupa hasznos dologra költötték, mint például az iskolai és óvodai szemléletformálás. Íme az aftermovie, a New Reflection Films-től:

PLAYLISTEK