Előszilveszterezz a 30Y-nal a Pécsi Est Café-ban!

Cikk

december 23, 2016

keretblog.hu

264

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A 30Y már-már tradicionálisan december 30-án zárja az évet, most pedig ez alkalomból mutatja be először a hazai pályának számító pécsi terepen legújabb nagylemezét, a Dicsőséget. Aki még nem hallotta az anyagot, sürgősen pótolja, és nézze meg, ahogy az albumról részletesen is beszélnek a srácok lemezkommentárunkban

Az egyik legjobb év végi koncertnek ígérkező bulinak a Pécsi Est Café falai adnak majd otthont, ahol a srácok mindig energikus koncertje után DJ BODOO veszi át a színpadot, hogy megpörgessen pár lemezt és bemelegítse a lábakat az év utolsó estéjére másnap. Szóval 30-án minden pécsi fiatal csapatostul célozza meg az Estet!

Jegyek: elővét 1800,- // helyszín 2300,-

További infóért kattints az este facebook eseményére, elővételes jegyekért pedig a Made In Pécs oldalára navigáljatok!

Irsik Bence

PLAYLISTEK