Elmarad az idei UbikEklektik

Cikk

augusztus 19, 2017

Kocsis András

321

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Júniusban derült ki, hogy az idei UbikEklektiket nem tudják az eddigi helyszínén, a Szőnyi művésztáborban megtartani. A szervezők pár héttel később bejelentették az új helyszínt, a galgahévízi Ökofalut, azonban sajnos ma kiderült, hogy itt is falakba ütköztek, és miután jövő héten már el kéne kezdeniük építkezni, inkább lemondták az egész fesztivált.

Az Ubik főszervezői, Görög “Halál” Miki, illetve a Bohemian Betyars két tagja, Palágyi Máté és Fehér Gabi az alábbi videóüzenetben jelentették be a szomorú hírt:

Az Ubikot minden alkalommal közösségi finanszírozásból rendezik meg, az Indiegogo jövő héten visszautalja a pénzt azoknak, akik megvették már a jegyüket. Idén az Eklektik mellett először rendezték meg az UbikFarmot, amelyről itt nézhettek egy videót.

PLAYLISTEK