Elképesztő klippel zárja Hundred Sins az Opera című nagylemezét – Premier
szeptember 23, 2022

Idén megjelent első, Opera című nagylemezének lezárásához érkezett Hundred Sins, ugyanis a Szalaival, gyurissal, Filóval közös ‘Tisza’ című dalhoz készült klip, amit nálunk láthattok először, az utolsó bemutatkozó projektjéhez kötődő megjelenés.

A forgatáson a főszereplőkön és a stábon kívűl nagyjából 100 ember vett részt, hiszen a klip jó része tömegjeleneteket tartalmaz. A klipért Ballagó Dániel, azaz drakulaoutoftown és csapata felelt aki az elmúlt évben több hazai produkcióban is részt vett.

Hundred Sins a következőket mondta a klipről:

“Drakulára bíztam mindent, az Átkozott klip miatt már megvolt a bizalom. Pomázon forgattuk a klipet, több mint százan voltunk (köszi mindenkinek), bérelt busszal szállítottuk a népet egy tanyára. Nekem szerencsére egy percet sem kellett aggódni, intézett mindent a Főnök úr és stábja.” 

A videóban a hazai mezőnyhöz képest rettentően igényes a CGI, amiért Tóth-Horgosi Gergely és Szatmári Zoltán felelt. Egyes jelenetek olyanok, mintha egy Star Wars vagy Marvel filmből lettek volna kiemelve, bár ezt már megszokhattuk az emlékezetes vizuálokra igényes producertől. 

“Nekem ez a drága hobbim, ebbe verem az összes pénzem, szerencsére ezek megmaradnak örökre.”

Mondja a látványvilág kapcsán. 

 A főkent underground előadókat bemutató Opera érának ezzel vége, Hundred Sins nem csak a lemezén sorakoztatott fel rengeteg feltörekvő arcot, de Budapest Parkos koncertjén is megmutatta őket a közönségnek. Ez a következőkben egy kicsit megváltozik: 

“A folytatásban már átlagban 1-2 fokkal ismertebb előadók lesznek hallhatóak, a koncepió ugyan az..talán egy fokkal sötétebb köntösben.”

meséli a producer