Újra feltörekvő zenészeket keres a Telekom Electronic Beats a válogatáslemezére
március 16, 2022

Valószínűleg aki a hazai elektronikus zenei körökben mozog, annak nem kell bemutatni a Telekom Electronic Beats-et, akik az elmúlt években egyedi eseményeikkel és igényes playlistjeikkel pátyolgatták a hazai szcénát. Két éve pedig felkaroltak egy rakat hazai előadót, akiket 3 kategória alapján, profi környezetben a streaming platformokra juttattak.

Március 16-ától újra várják a jelentkezőket pop, klub és kísérleti kategóriákban.

Az idei elbírálásban az Electronic Beats csapata mellett részt vesz ország egyik legnagyobbat brillírozó rappere, Beton.Hofi, az elsöprő dalairól ismert Carson Coma, a Budapest-London tengelyen mozgó énekesnő, Solére, illetve a gépzenei közeg definitív alakjai: Tolo, LAU, Iamyank, és az EXILES kiadót navigáló és a Kikeltetőben is zsűriző Kolbenheyer Erik

Fotó: Soós Bertalan

A Telekom Electronic Beats projektje március 16. szerdától majdnem egy hónapon át, április 10-ig várja olyan zenei alkotók jelentkezését, akik szeretnék dalaikat a világ elé tárni, igazolva azt, hogy a hazai zenéknek is bőven van keresnivalójuk a nemzetközi mezőnyben – az elkészült válogatás ugyanis valamennyi jelentős streaming platformon elérhetővé válik majd ezt követően.

A három különböző műfajú albumra felkerülő fiatal tehetségek ráadásul olyan jutalmakkal is gyarapodhatnak, mint egy további alkotást segítő, Abletonnal felruházott Macbook Pro, ELLE különdíj egy feltörekvő női előadónak, illetve fellépés a Telekom VOLT Fesztiválon, vagy a Kolorádón blogunk felajánlásából. És lesznek olyan indulók is, akik imPro képzéshez jutnak, hogy profi szakmai stáb segítségével mélyíthessék el elektronikus zenei ismereteiket.

  • A pályázat további részleteit és a jelentkezést itt találjátok.