Éjszínű dallamokra invitál a Kill Your Boyfriend ma este az Aurórában

Hangok a szomszédból

december 10, 2018

Pintér Virág

263

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Megvan a tökéletes program a hétfő esti téli melankóliához! A 2011 óta ténykedő olasz dark-wave zenekar, a Kill Your Boyfriend egy este erejéig Budapestre látogat.

A Matteo Scarpa és Antonio Angeli által vezetett formáció legújabb kislemeze tavaly év végén jelent ment Ghost címmel. A három kislemez mellett két nagylemezt is magukénak tudhatnak, melyből legkorábbi a 2015-ös megjelenésű The King Is Dead.

Matteo és Antonio eképpen nyilatkozott az új kislemez kapcsán: “Ez a zene a mindennapi szellemeinkről szól, akik emlékekből, traumákból és veszteségekből táplálkoznak.” 

Hangzásviláguk és klipjeik mellett előadásmódjuk is az unkomfort jegyeit hordozza, az akciódús színpadi jelenlét mellett a szorongások és a letargia is helyet kap. Mintha egy sötét, dohos sikátorba teleportálnának minket, ahol találkozhatunk belső démonainkkal, legyenek akár azok a barátaink, vagy éppen az ellenségeink.

PLAYLISTEK