Egyedi Péter mesél a MMAMT lemez dalairól

Video

január 27, 2019

Major Bálint

777

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Egyedi Pétert az Óriás zenekar frontembereként ismerjük és szeretjük. Az már kevésbé tudott, hogy szólóprojektje is van, Mindenkinek megvan a maga története néven, amit, mivel olvasni már uncsi, csak MMAMT néven emlegetünk majd a jövőben. Ez a lemez bensőséges, a szerző olyan közel enged magához, mint amennyire talán sohasem – ezért a rajongók számára nagyon-nagyon értékes. Aki nem ismeri Egyedi Pétert és csak most kezd vele ismerkedni, valószínűleg imádni fogja az őszinteséget és közvetlenséget amit az album sugároz magából. Az én szavaim persze csak a felületet karcolhatják, ezért megkértük a szerzőt, hogy ő maga kommentálja a lemezét. Az eredmény alább látható.

Ismerjétek meg a lemezt, hallgassátok ezerrel, tanuljátok a szövegeket, hogy a lemezbemutató koncerten az A38-on már torkotok szakadtából tudjátok üvölteni, hogy “faszomba, hogy nem érted”! Élőben olyan kiváló zenészek lesznek Egyedi segítségére a színpadon, mint Örményi Ákos (Óriás), Hegyi Áron (Jazzékiel, Grand Mexican Warlock), Lee Olivér (ék, Trillion), Boros Levente (The Qualitons, Amoeba) és Jancsovics Máté (Kistehén, The Hybrid Drummer, Window). Az alap felálláson túl bizonyos dalokban egy fúvósszekció is megszólal majd.

A lemezkommentárt Komróczki Dia és László Panna készítették.

PLAYLISTEK