Egy színpadon az Irie Maffiával

Cikk

október 18, 2013

keretblog.hu

162

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még szoknom kell, hogy jövő tavaszig ha szeretnék látni egy jó koncertet, akkor nem egy minifesztivál méretű Parkos koncertben kell majd gondolkodnom, hanem egy kisebb klubkoncertben. Azonban ha az összes téli buli olyan lesz, mint az Irie Maffia koncertje most csütörtökön a Schönherz kollégium aljában kialakított egyetemi klubban, a Mad Worldben, akkor egy szavam se lehet. Ezres tömeg helyett pár száz egyetemista tölötte meg a nézőteret, a fotósok pedig jobb híjján a színpadról fotóztak. Olyan közel voltunk, hogy egyszer véletlenül meg is löktem Élő Márton harsonáját a könyökömmel.

Egészen elkésztő flow volt fent lenni egy 25 négyzetméteres színpadon 12 fantasztikus zenésszel. Olyan nézőpontból tudtam őket megörökíteni, amelyre valószínűleg még sokáig nem lesz lehetőségem.

[AFG_gallery id=’12’]

PLAYLISTEK