“Fuck being negative”

Cikk

szeptember 5, 2014

Kocsis András

240

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A 2014-es fesztiválszezon zárásaként ellátogattunk a Strand Fesztiválra, ahol sikerült elkapunk Benjamin Stanford-ot, ismertebb nevén Dub FX-et. Ben betegsége ellenére nagyon közvetlen volt, így hosszasan időzött velünk. Ebben biztosan közrejátszott az is, hogy éppen az interjú előtt fogyasztotta el vacsoráját. Mesélt nekünk világszemléletéről, zenéjének jelentőségéről és jövőbeli terveiről is!

Grátisz videó Dub Fx budapesti fellépéséről! Ben a Deák téren, a szökőkút és az óriáskerék közötti placcon dobta fel a szettet, amit csak kétszáz emberre tervezett, de ezernek nagyon méltatlanul szólt. Negyed óra elteltével kifogyott a benzin az aggregátorból, ami egy hosszas leállást okozott. Nem vártuk meg az újrakezdést, de itt egy videó az első számról.

PLAYLISTEK