16 éves az ország legjobb dobosa

Cikk

október 14, 2014

Kocsis András

359

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Nemrég volt a Drumline tehetségkutató döntője, ahol 13 finalista dobos közül kellett a zsűrinek kiválasztania egy valakit, aki megnyeri a verseny fődíját, egy igen komoly dobszettet. A nyertes a 16 éves Kovács Miklós lett.

A különleges versennyel kapcsolatban korábban már olvashattatok egy interjút Juhász Tamással, a verseny egyik szervezőjével, aki nem mellékesen a Run Over Dogs dobosa is. Most nézzétek meg a videós beszámolónkat a döntőről, melyben felszólal két zsűritag, és maga az első helyezett is, aki egyébként az alábbi videóval jelentkezett a tehetségkutatóra.

https://www.youtube.com/watch?v=a5p4yZXk1tA

PLAYLISTEK