Dr. Playlist válaszol

Dr. Playlist

március 15, 2017

Bence Kálóczi

318

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Nemrég új rovatot indítottunk a KERET blogon, melyben szakértőnktől, Dr. Playlisttől kérhettek a hangulatotokhoz vagy élethelyzetetekhez leginkább illő egyedileg, kézzel válogatott lejátszási listákat.

Ez lehet bármi, akár

Írj egy levelet, hogy mihez kell neked playlist a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy “Dr. Playlist” legyen! 

Elég sokan írtatok az első Dr. Playlist válogatás óta, az első ilyen Álmos volt, ezért most az ő nihilizmusára keressük a gyógyírt. Álmos nem köntörfalazik, egyből a lényegre is tér:

“Kedves Dr. Playlist!

Nem tudom mit kezdjek az életemmel és szuper nihilsta lettem. Ehhez keresem a legjobb zenéket.

Üdvözlettel, Álmos”


Kedves Álmos!

A nihilizmus nem feltétlen rossz dolog, ha a megfelelő adag zenéket megfelelő arányban adagolod. Itt a tavasz is lassan, úgyhogy elsőként dugd be fejhallgatót a füledbe, fogd meg a deszkád, vagy bringád, vagy ugorj bele a futócipőbe, vagy csak szimplán mezítláb menj ki az utcára és lazulj a kizárólag ausztrál összetevőkből készült garázsrockra. Még cigizhetsz is.

Megjegyzés: a fuzzos szarok sokaknál allergiás reakciót válthatnak ki. Megduzzadt nyaki verőerek, heves zihálás, akut esetben epilepsziás rohamnak látszó rángatózás is felléphet. Csak felelősséggel nyomassa!

Szakmai puszi,
Dr. Playlist

Kövessétek a KERET blogot a Spotify-on!

Kövessétek a Dr. Playlist Facebook oldalát is!

Írj te is levelet Dr. Playlistnek a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy “Dr. Playlist” legyen! 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK