Dr. Playlist válaszol
március 15, 2017

Nemrég új rovatot indítottunk a KERET blogon, melyben szakértőnktől, Dr. Playlisttől kérhettek a hangulatotokhoz vagy élethelyzetetekhez leginkább illő egyedileg, kézzel válogatott lejátszási listákat.

Ez lehet bármi, akár

  • reggel elindulós, munkából hazamenős
  • szakítós
  • deszkázós
  • minden királyságos

Írj egy levelet, hogy mihez kell neked playlist a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy „Dr. Playlist” legyen! 

Elég sokan írtatok az első Dr. Playlist válogatás óta, az első ilyen Álmos volt, ezért most az ő nihilizmusára keressük a gyógyírt. Álmos nem köntörfalazik, egyből a lényegre is tér:

„Kedves Dr. Playlist!

Nem tudom mit kezdjek az életemmel és szuper nihilsta lettem. Ehhez keresem a legjobb zenéket.

Üdvözlettel, Álmos”


Kedves Álmos!

A nihilizmus nem feltétlen rossz dolog, ha a megfelelő adag zenéket megfelelő arányban adagolod. Itt a tavasz is lassan, úgyhogy elsőként dugd be fejhallgatót a füledbe, fogd meg a deszkád, vagy bringád, vagy ugorj bele a futócipőbe, vagy csak szimplán mezítláb menj ki az utcára és lazulj a kizárólag ausztrál összetevőkből készült garázsrockra. Még cigizhetsz is.

Megjegyzés: a fuzzos szarok sokaknál allergiás reakciót válthatnak ki. Megduzzadt nyaki verőerek, heves zihálás, akut esetben epilepsziás rohamnak látszó rángatózás is felléphet. Csak felelősséggel nyomassa!

Szakmai puszi,
Dr. Playlist

Kövessétek a KERET blogot a Spotify-on!

Kövessétek a Dr. Playlist Facebook oldalát is!

Írj te is levelet Dr. Playlistnek a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy „Dr. Playlist” legyen!