Itt a lehetőség, hogy fellépj Budapest legkülönlegesebb fesztiválján

Cikk

július 4, 2017

Szponzorált

205

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Idén szeptemberben harmadszorra rendezik meg a Dreherfesztet a kőbányai sörgyár területén, ahol silók és tartályok között lesznek a színpadok, targoncák és gyártósorok mellett lehet majd megpihenni, tudván, hogy a hideg korsó sörünk a kezünkben épp hogy csak pár métert tett meg a gyár és a csap között. És ami a legjobb, hogy

az esemény kisszínpadának a teljes programját idén a KERET blog közönsége rakhatja össze, ehhez pedig várjuk lelkes fiatal zenekarok jelentkezését a Dreherrel közös tehetségkutatónkra, a Felfedezőre!

Igazolj vissza erre a Facebook eseményre, ha nem akarsz lemaradni a fejleményekről!

Miért éri meg jelentkezni?

Összesen hat zenekar léphet fel szeptember 2-án a fesztiválon, 3 produkció egy szakmai zsűri döntése által, a másik 3 pedig a ti szavazataitok alapján.

És kik alkotják a zsűrit?

Oké, hogyan tudok jelentkezni?

Katt ide a jelentkezéshez!

 

PLAYLISTEK