Dr. Playlist válaszol
május 4, 2017

Nemrég új rovatot indítottunk a KERET blogon, melyben szakértőnktől, Dr. Playlisttől kérhettek a hangulatotokhoz vagy élethelyzetetekhez leginkább illő egyedileg, kézzel válogatott lejátszási listákat. 

„Kedves Dr. Playlist

A jóízlésedben bízva szeretnélek megkérni, hogy állíts össze nekem egy műtermi playlistet, ami kellően szomorkás, de közben spannolós, no meg inspiratív is egyben. Amúgy imádom a recsegős ropogós szomorkás vinnyogós garázsos post-punkos nótákat, de észrevettem, hogy attól a műteremben megfájdul a fejem. jöhet elektrós is, de amitől nem ég ki teljesen az agyam, jöhet lightos is de nem elalvós, de igazából rád bízom. nagyon várom már, hogy valami nagyon faszát hallgassak

üdvözlettel,

én”


Kedves Nóri

Először is remélem így hívnak, másodszor pedig itt a listád, ki tudja, talán mostanában volt születésnapod! Igyekeztem nem túl alvós, de meglehetősen inspiratív zenéket összerakni neked, bár délután három lesz, és én még nem tudtam rá kikelni az ágyból, azért remélem rád jobb hatással lesz. Még az egyetemes klisét is ellőttem, és raktam be francia nyelvű zenéket is, de csak mert a festőket mindig félrecsapott barettben képzelem el. Remélem, hogy karcsúsága ellenére kitartó orvosság lesz a műtermi playlistek okozta zavarban.

Legmélyebb alázattal:
Dr. Playlist

Kövessétek a KERET blogot a Spotify-on!

Kövessétek a Dr. Playlist Facebook oldalát is!

Írj te is levelet Dr. Playlistnek a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy „Dr. Playlist” legyen!