Persze, hogy karácsonyi klippet is csinált a Dope Calypso

Cikk

december 24, 2016

Kocsis András

509

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Nemrég áradoztunk az új Dope Calypso lemezről, egyben megemlítettük, hogy a termékeny budapesti formáció nem kicsit rálépett a popposodás útjára. Mi sem kapcsolódik ehhez jobban, minthogy a srácok most kiadtak egy vadiúj karácsonyi dalt, klippel együtt természetesen.

A videó hozza a zenekartól megszokott retro képi világot, Sarkadi Miki karácsonyi nerd apóként, Vasaló pontatlan dobos krampuszként ökörködik ajándékokkal, fényfűzérrel, Kelemen Laci pedig ezúttal is a konferanszié szerepét kapta meg, ám ezúttal nem japánul, hanem a közérthetőbbség jegyében némán, jelnyelven.

Mi imádjuk, kellemes ünnepeket kívánunk nektek is ezzel a dallal.

PLAYLISTEK