Kx5iuO7cxFg
Megérkezett a DLRM európai turnénaplójának 1. része
március 17, 2018

Ahogy azt már korábban beharangoztuk, az örökmozgó DLRM crew ismét turnébusszal csapatja végig Európát – összesen 11 ország 30 városában mutatják be, milyen is szerintük a budapesti, eklektikus indierock-őrület.

Ősszel két vándorútjuk között meséltek nekünk az önerőből szervezett, spontaneitásban gazdag turnézás természetéről, amit egy roadmovie 11 percében mi is megízlelhettünk. Most ezt a kezdeményezést dúsítja hagyománnyá a tavaszi kalandjukat dokumentáló videónapló-sorozatuk. Az ‘amikor koncert után megkérdezik, hogy hol alszunk, még mi sem tudjuk’-feeling már a múlté, mind a szervezettség mértéke, mind a koncertek mennyisége nőtt, de a srácok kalandvágya változatlan. Mindezt Scholtz Kristóf fotós „szemén” keresztül tapasztalhatjuk meg.

A turné február 23-án startolt egy budapesti nyitóbulival és egészen júniusig tart majd, érintve több meghódításra váró és már megszelídített helyszínt – Ausztriát, Csehországot, Németországot, Belgiumot, Hollandiát, Franciaországot, Spanyolországot, Olaszországot, Horvátországot, Szlovákiát, Romániát, valamint több magyar várost.

A videónapló első részében Linz, Prága és a német Frankenthal momentumai elevenednek meg, a következő epizódban Amszterdamról és Párizsról kapunk majd élménybeszámolót és háttérinfó-morzsákat.

To be continued…