Dicsőséges 30Y koncert

Cikk

november 14, 2016

Kirschner Petra

361

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A 30Y az Akváriumban ünnepelte legújabb lemeze elkészülését. A Dicsőséget zsebre tehetik, hiszen igazán profi, átgondolt, dinamikus és szenvedéllyel csordultig töltött lemezt, és ezzel együtt ugyanilyen koncertet kaptunk.

Amellett, hogy kedvenc, agyonhallgatott 30Y dalainkkal is kényeztettek bennünket, jó pár friss darabot is hallhattunk a Dicsőség című lemezről. A közönség teljes erőből tombolt az első hangtól az utolsóig, a zenekar saját pulcsi kollekciójának teljes készlete pedig még a koncert előtt pillanatokon belül elfogyott.
A 30y az a zenekar, aki még mindig megszólítja a legújabb zenerajongó fiatalokat, és a hűséges követőket egyaránt. Bátran állíthatjuk, hogy ez a típusú őszinte rock ‘n’ roll nem ment ki a divatból!

PLAYLISTEK