Megérkezett a csepeli-chilei Denevér duó első EP-je
szeptember 15, 2022

A tavalyi Kikeltető egyik legérdekesebb zenekara számomra mindenképp a dobgépes post-punkot játszó Denevér volt, akiknek akkoriban csak 1-2 demójuk volt elérhető SoundCloudon, élőben viszont a szezon egyik legélvezhetőbb koncertjét adták. A nyarat hivatalos megjelenés nélkül koncertezték végig, az alternatív zenei fesztiválok közül nagyjából mindegyiken találkozhattunk velük a színpadon.

Már több mint fél éve nyitom meg rendszeresen azért a SoundCloud appot, hogy a srácok ‘Best Time’ című dalának demóját hallgassam, ez viszont most megváltozik, ugyanis megérkezett a debütáló „S/T” EP-jük, ami minden platformon elérhető. A projekt 3, a Pluto Sound stúdióban felvett, mixelt és masterelt dalt tartalmaz, ezek közül kettő már hallható volt a srácok Kikeltetős fellépésén is. Ezeken kívül helyet kapott a ‘Heavy Sticks’ amit eddig maximum koncerteken hallgathatott a közönség.

Spotify player embed

A srácok szeptember 17-én egy Gólyás koncerttel ünneplik a megjelenést, a Hexa és a Dehidratált Fejek társaságában, esemény itt. Ha pedig a teljes lemezt szeretnétek digitálisan megvásárolni, ezzel közvetlen támogatva az előadókat, akkor azt megtehetitek bandcampen.