Kíváncsi vagy milyen lesz az új Deep Glaze-album?
március 17, 2017

Nyáron lesz, hogy két éve alakult meg Pest egyik legegzotikusabb, daze rockot játszó formációja, és ugyan jó pár dögös számmal megörvendeztettek már, még csak most fog megjelenni első nagylemezük. A Deep Glaze új korongjának első dalát nálunk hallgathatjátok meg, ráadásul klip is készült a Black Velvethez.

A feszesen elszállós Black Velvet ütős riffekkel megáldott szerkezete elég kellemes hallgatnivaló, koncerten pedig valószínűleg nagyon durván elröpíti a hallgatóságot a delay és a space szinti effektek keltette felhajtóerő.

A videót a zenekar állandó vizuális megjelenéséért felelős Halasi Bálint és Lazin Damján készítették, rájuk is érdemes lesz figyelni. A fotóért egyébként Kránicz Richárdot, a tipóért pedig Vásárhelyi Áront kell dicsérni.

A stúdiómunkálatok több fázisban folytak az Origó Stúdióban Kovács Péter vezényletével szigorúan analóg módszerrel,  szalagos magnó segítségével, a masteringre pedig Németországban került sor a 24-96 stúdióban.

A jövőhét folyamán jelenik meg tehát a Pressure, a Deep Glaze első nagylemeze, amit a hivatalos megjelenés előtt az új KERET-főhadiszálláson hallgathattok meg velünk. Gyertek el első lemezmeghallgató bulinkra, jó pár hasonló programmal készülünk még a tavasszal!

  • Élőben pedig március 24-én szombaton csekkolhatjátok az új Deep Glaze lemezt a Kolin és EU Cannibal társaságában.