Csavargás és Bánkitó Pécsen
február 21, 2017

A 2009-ben alakult, miskolci speed-funk freak-punk Bohemian Betyars elkészült harmadik nagylemezük, a Csavargó munkálataival és azonos nevű turnéjuk keretein belül már mutogatja is a tavasszal megjelenő anyagot a nagyérdeműnek. A koncertsorozat pénteki állomása Pécs.

Azon belül is a Szenes Klub lesz az a hely, ami otthont fog adni a zenekar február 24-i koncertjének. A Bohemiant a Tomatoes Attack és a Manó fogja majd megtámogatni a zajongásban. A teljes ereszdelahajamat féle duhajkodást már önmagában ez garantálná, de a srácok készültek nekünk még egy különlegességgel.

Ez nem más mint Bánkitó Fesztivál „Pécsre hozása”, ami egy külön esemény lesz a Nappali falain belül. Az eseményen jelen lesz a Bánkitó csapata és magukkal hozzák az atlatszo.hu-tól Vágó Gábort és Becker Andrást, hogy beszélgessenek kicsit a korrupcióról, hiszen a fesztivál csapatának ez szívügye. A Szeneses koncertekkel kiegészülve kapjuk meg az egy napos mini Bánkitó fesztivált, ahol egyébként spéci jegyeket is vehetünk a fesztivál nagytesójára.

Az eseményeket itt találod:

Szenes
Nappali