Menu

Ha van írói vénád, és/vagy jól bánsz (és rendelkezel is) fényképezőgéppel, akkor mi tartana vissza, hogy csatlakozz csapatunkhoz?

A KERET blog a hazai underground színtér egyik meghatározó blogja. Célja, hogy teljes képet adjon a hazai alternatív zenei élet irányvonalairól, legfontosabb híreiről, továbbá, hogy bemutassa, elindítsa és támogassa a kis zenekarok kezdeti pályafutását a Kikeltető nevű programján keresztül és utána is nyomon kövesse azokat.

A GhostNote a KERET pécsi szerkesztőségét jelenti, értelemszerűen Pécs és vonzáskörzetével foglalkozik. Feladatunk, hogy Magyarország egyik zeneileg leginkább pezsgő városában történő fesztiválokról, koncertekről, helyi zenekarokról hírt adjunk, bemutassuk őket és segítsük őket, hogy eljuthassanak a publikumhoz! Illetve mi is magunkénak érezzük a feltörekvő zenekarok támogatását!

Két szorosan együtt dolgozó csapatba, írói, illetve videós/fotós munkakörbe keresünk lelkes, életvidám, ambiciózus és vállalkozó szellemű szerkesztőket, akiket érdekel ez a világ, és valamennyire már értenek a dologhoz!

A jelentkezéshez nincs más tennivalód, mint kitölteni ezt a kérdőívet!
Határidő: 2016. november 10. 23:30

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek