Vadonatúj Csaknekedkislány-dalokkal tér vissza a KERET Sessions

Video

szeptember 11, 2019

keretblog.hu

1199

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez szükségünk van a támogatásotokra. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és ha megteheted, támogasd a munkánkat!

Senki sem lazsált nyáron; a Csaknekedkislány megújult felálással fesztiválozott és dalokat írt, mi pedig csináltunk velük egy session felvételt a Kepler Stúdióval és a Club Matéval karöltve, a készülő lemez egy szeletéből.

Itt hallgathatjátok meg először stúdió minőségben a számokat, amik sorjában ezekkel a címekkel ékeskednek – és még inkább felcsigázzák bennünk a várakozást az új album iránt:

1. Akkor Sem 2000
2. Jaaj
3. Ujj Zsuzsi

Ezekért a felemelő képkockákért a Csaknekedkislány mellett köszönetet kell mondanunk a Klub-Maténak, a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Komróczki Diának, Miskolczi Péternek és Látos Márknak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK