Csak egy nap marad a Valyó Kikötőből nekünk 2019-ben

Cikk

március 3, 2019

Hepp Ildikó

427

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Sajnos vége a csodának: a Valyo Kikötő idén csupán egyetlen napra nyit meg, hogy a szervezők megünnepeljék velünk a tavalyi sikeres évet. Március 15-én együtt elbúcsúzunk a területtől.

A hivatalos bejelentés a VALYÓ – Város és Folyó Egyesülettől: “Sokan, sokszor kérdeztétek, hogy kinyit-e a Valyo Kikötő idén is és ha igen, mikor. Rengetegen jeleztétek, hogy jönnétek fellépni, programot szervezni vagy akár csak építeni. Tavaly láttuk, hogy a munka, amivel a Kikötő megvalósítása járt mennyire megéri: többen nevezték Budapest legmenőbb helyének. Mindent megtettünk, hogy folytathassuk idén is, viszont az elmúlt napokban végül döntés született: a Kikötő a hamarosan épülő Budapesti Atlétikai Aréna építési, felvonulási területe lesz, ezért nem tudják a továbbiakban bérbe adni.”

Az eseményhez kapcsolódó Facebook eventet itt találhatjátok. Nagyon szomorú hír ez a Keret csapatnak is, imádtunk a Kikötőbe járni koncertekre, live bulikra vagy csak egy lájtos italra kedd délután. A Kikötővel valami olyasmi költözött Budapest belvárosának peremére, ami eddig nem volt a városban.

Viszont emellett nagyon várjuk, hogy a VALYO-nak mi lesz a következő akciója, azt tudjuk, hogy megint lesz Szabihíd, Strandot csinálnak a Rómain, és állítólag készülnek még valamire.

 

PLAYLISTEK