“Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat”

Cikk

április 2, 2014

keretblog.hu

270

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A Cloud 9+ élő hangszeres rock és hip-hop zenét kever elektronikus, dubstep és drum’n’bass elemekkel. Már az első számuk óriási siker lett, egy év alatt olyan eredményeket értek el, amelyről sok zenekar csak ábrándozhat. Első szüetésnapi koncertjükön, a Gödörben találkoztunk a srácokkal, hogy kifaggassuk őket az elmúlt esztendőről.

Az interjúból megismerhetitek a banda történetét, megtudhattok részleteket a banda legújabb, ‘The Way You Are’ klipjéről, valamint arról, hogy mi mindent terveznek a srácok a következő egy évre.

PLAYLISTEK