Célegyenesben a Kikeltető
november 9, 2014

Húsz nap van hátra a Kikeltető döntőjéig, ezért most újra megnyitjuk a közönségszavazást. A voksolás menete az elődöntőkhoz képest megváltozott, olvassatok hát tovább, aztán nyomás szavazni!

Bizonyára már olvastátok a Keltető rovatban megjelent bejegyzéseinket a négy döntős zenekarral. Ezekkel a cikkekkel, ahogy az egész tehetségkutatóval az volt a célunk, hogy közelebbről bemutassuk őket a nagyközönségnek.

A posztok alatt lehetőség van kommentelni, és a döntőben a közönségszavazást az a zenekar fogja nyerni, amelyik posztjához a legtöbb komment érkezik.

A ti dolgotok az, hogy írjátok meg kommentben az adott zenekarról készült cikk alá, hogy miért szeretnétek, hogy ők nyerjék meg a Kikeltetőt, és buzdítsátok az embereket, hogy miért szavazzanak ők is rájuk!

A Facebook felhasználótokkal tudtok szavazni, és ha akartok, mind a négy zenekarnál leadhattok egy-egy érvényes szavazatot. A kommentek alapbeállításként felposztolódnak a Facebook falatokra a zenekart bemutató cikkel együtt, így ezzel is terjeszthetitek a banda hírét!

A cikkek tehát, melyek alá várjuk a kommenteket:

Felszólítjuk a zenekarokat, hogy ne használjanak semmilyen fizetett hirdetést, mellyel szavazásra buzdítják az embereket. Amelyik zenekar mégis ezzel a módszerrel élne, azt sajnálatos módon ki kell zárnunk a közönségszavazásból.

Frissítés (11.22.) Rengeteg panasz érkezett az egyik zenekar szavazataival kapcsolatban, ezért a szabályokat az alábbiakkal bővítjük: külföldi felhasználó is szavazhat, de csak angol nyelven. Egy embertől csak egy szavazatot tudunk elfogadni. Az álnevet használó felhasználóként, vagy Facebook oldalként küldött szavazat érvénytelen.

Szavazni, megosztani, terjeszteni, buzzt csinálni egészen a november 29-én megrendezésre kerülő döntő eredményhirdetéséig, tehát a legutolsó pillanatig lehet majd.