Exkluzív werkfotók a megújult Carson Coma vadonatúj klipjéből
szeptember 20, 2018

A hangzását és létszámát tekintve is felfrissült Carson Coma bemutatkozó EP-jét 2017 januárjában mutattuk be nektek. Ezúttal napfényes, Wes Anderson-árnyalatú, vintage színvilággal tértek vissza, melyben a hatvanas-hetvenes évek retró gyöngyszemei (és gyümölcsei) forognak a reflektorfényben. Persze pont csak annyiban, amennyit az immár hétfőssé bővült psych-beat zenekar és pin-up girl múzsájuk hagy nekik. Ma debütált vadonatúj klipjüket elnézve/hallgatva nem is tudjuk eldönteni, hogy vissza teleportálnánk-e a kisfilmben megtestesített korszakba, vagy pedig inkább csak élvezzük az aktuális, 60-as évek revivalban gazdag jelent…

Az új videóklip nem csak a srácok számára hozott megújulást – a rendező és az operatőri szerep küldetését kedvenc fotós-videósunk, Komróczki Dia teljesítette:

„Megkerestek a srácok, hogy csináljunk egy fotózást, ugyanis teljesen átalakult a bandájuk és szeretnének új megjelenéssel előrukkolni egy csendes időszak után.

Elküldtek egy számot mutatóba, hogy milyen is lesz a vadiúj Carson Coma és nagyon megtetszett az új stilójuk. (Mondtam is párszor, hogy felnőttek a fiúk.)

Nagyon szuperül ment a közös munka, meglettek a fotók, mindenki örült. Egy hónappal rá felhívott Giorgio (a zenekar frontembere), hogy szeretnének egy hasonló vintage világú klipet forgatni velem, aminek nagyon örültem, de egyben baromira izgultam is. Első rendezésem és operatőri melóm, viszont sok segítséget nyújtott az egész stáb, akiknek nagyon hálás vagyok. (rendezőasszisztens: Palotás Ági, smink: László Panna, a vágásért köszönet Engelmann Pedronak) A klipnek nincs igazán sztorja, csak egy hangulatra mentünk rá a színekkel és a tárgyakkal, meg hát Kaufmann Angéla csodás személyével.”

A még teljesebb átlényegülés érdekében néhány zamatos werkfotó, Csercsevics Balázs jóvoltából:

[srizonfbalbum id=3]