Szeretnél bulibérletet nyerni november legjobb koncertjeire? Ne görgess tovább!

Cikk

október 24, 2017

Vargha Zsolt

244

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Elindult a klubszezon, szinte naponta vannak jobbnál-jobb koncertek a városban, és már számon tartani is nehéz őket, nemhogy az összesre elmenni. Azonban a KERET bloggal most bulibárónak érezheted magad egy hónapra, ugyanis idén novemberben első ízben kínálunk megnyerésre

egy havi bulibérletet, amivel bemehetsz Budapest legjobb koncertjeire novemberben!

Nézzük csak, hogy pontosan miről is beszélünk?

Tehát mégegyszer, ha te vagy a szerencsés, akkor

a fenti összes bulira kapsz egy-egy belépőt, így egy percig sem fogsz unatkozni egész novemberben.

És mit kell tennem ahhoz, hogy én legyek a szerencsés?

A bulibérletet minden hónapban a KERET blog havi rendszerességű támogatói között sorsoljuk ki. Ezen a linken, illetve az alábbi PayPal gombnál megtalálod, hogy milyen formában tudsz minket szupportálni, akár csak havi 500 forinttal.
Minden hónap elsején sorsolunk azok között, akik addig feliratkoztak támogatónak. A nyertes e-mailben értesítjük a részletekről.

PLAYLISTEK