Bozo / KERET Sessions

Cikk

május 6, 2019

Steszkó Zsanett

605

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A Fat & Cute, a Carson Coma, a The nobody elses és a Platon Karataev után kedvenc balatoni és pesti melankóliahullámokon szörföző bandánk, a Bozo is csatlakozik az újjáéledő KERET Sessions sorozatának díszes társaságához.

Ha eddig egy kő alatt éltél volna és ne adj’ isten, még nem hallgattad meg a Sono Matto-t, itt a vissza nem térő alkalom, ráadásul bónuszba kapsz még egy német és egy magyar Bozo-eposzt is a négy nyelven vágyakozó, tépelődő és mulató négyestől.

Nézd vissza a srácok Kepler Stúdiós vendégeskedését dalonként vagy egy az egyben YouTube-csatornánkon. Ha pedig élőben is megkívántad volna a multikulti alterdallamokat, akkor a METEO május 16-ai lemezbemutatóján megmártózhatsz bennük.

Ezért a csodás pár percért Bozóék mellett köszönetet kell mondanunk a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Kocsis Andrisnak és Matos Gergőnek, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK