Borzasztó nyaralásból született az év nyári slágere

Zene

május 29, 2017

Bence Kálóczi

441

Sallai Laci talán az egyik legsokoldalúbb fiatal magyar zenész. Amellett, hogy a Szabó Benedek és a Galaxisok basszerosa, a Preoccupations gitárosa a Felső Tízezer és a The Somersault Boy frontembere. A nyolc éve alakult, Sallai mellett még Horváth Zoltán és Mika Sundholm alkotta zenekarnak 2014-es How To Do a Somersault nagylemeze után május 30-án jelenik meg a második LP-je, a Come On Feel The Misery. Erről hallgathatjátok most meg a ‘Grow Up Maggie’ című dalt.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Sallai Laci elmondása szerint a dal élete egyik legrosszabb nyaralásán íródott. Furcsa, mert nekünk pont kiváló lesz életünk legjobb nyaralásához a már jól bejáratott lejátszási listákba. “Írtam ott egy-két számot, például a ‘Summer = No Fun’ címűt is, de az nem élte meg a természetes szelekciót” – meséli Sallai.

A ‘Grow Up Maggie’ egyébként azt a lazaságot hozza, amit például J Mascis, vagy a The Somersault Boy korábbi munkásságából megismertünk. Deszkázós, elmélkedős, kitolódott tinikorunk minden problémájával megküzdős szerzemény ez. Fölösleges is itt beszélni róla, holnap hallgassátok meg az egészet, ma pedig menjetek ki a szabadba Maggie-vel.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!