Bohemian Betyars turnénapló Ázsiából: S04E05

Cikk

november 24, 2017

Steszkó Zsanett

350

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Nagyszabású ázsiai turnéjuk végéhez közeledve, megmártózva a dél-koreaiak váratlan, ám annál cirógatóbb vendégszeretetében, betyárpajtásaink a főváros, Szöul utcáit és klubjait járják. Még az ikonikus ‘Gangnam Style’ múzsájául szolgáló negyedet is útba ejtik – túlzottan nem merülnek el benne, a speed-folk-freak-punk energiabombát inkább a koncerttermek (rapszodikusan váltakozó mennyiségű) közönségének tartogatják. A helyzetjelentés ezúttal Muhari Krisztián, virtuóz trombitásuk tolmácsolásában tárul elénk. 

A Mátéval készített, háttérinfó-morzsákban bővelkedő rövid interjút és a sorozat első négy, Tokióban, Sanghajban, Kyotóban és Puszánban játszódó epizódját itt nézhetitek meg.

To Be Continued!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK