Bohemian Betyars turnénapló Ázsiából: Streetbastards tour S04E03

Cikk

november 5, 2017

Steszkó Zsanett

301

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

A Bohemian Betyars 2013-ban, egy Spanyolországig vezető kaland apropóján indította be spontán helyzet-, és hangulatjelentésekkel tűzdelt videónapló-sorozatát, a Streetbastards tour-t. Legutóbbi, Ázsia porát és pulzusszámát felkavaró kirándulásukat is rögzítették, így testet öltött az utcazenés videóblog 4. évada. Máris itt van belőle a 3. epizód, melyben Japánba visszatérve a zenekar gitárosa, Mihályfi Máté kalauzol minket Kyoto és kicsit nyűgös betyártársai pillanataiban.

Máté korábban már mesélt nekünk ázsiai kiruccanásukról; a vele készített rövid interjút és a sorozat első kettő, Tokióban és Shanghai-ban játszódó szeletét itt nézhetitek meg.

To Be Continued!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK