Keserédes dallal vezeti fel őszi nagylemezét BÖBE

Cikk

május 28, 2021

Jókay Kristóf

509

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Nem először kerül a KERET hasábjaira Szécsi Böbe neve, hiszen olvashattatok már róla a legutóbbi Paperdeer klip kapcsán is. Most azonban a szólóprojektje miatt adunk hírt róla, hiszen megjelent az új dala, a ‘heart ïs where the poïson ïs‘.

Nem csak miattunk csenget egy ismerősen Szécsi Böbe neve, hiszen versenyzett a Voice első évadában, az Eurovíziós dalfesztivál előválogatójaként (rip) szólgáló Dalban, újabban viszont inkább a szólóprojektjére fókuszál. Az új single Böbe októberi nagylemezét vezeti fel, amire minden számot Böbe ír, producerel, hangszerel. Azért ez nem semmi!

A dalról a szerző a következőket mesélte:

“A dal az elérhetetlen hajhászásáról szól, és azt a kérdést boncolgatja, hogy miért mindig azok a dolgok vonzanak minket, amelyek mérgezőek a számunkra. Mint minden saját szerzeményem, ez is személyes tapasztalatok alapján íródott. A ‘heart ïs where the poïson ïs’-ban rejlő feszültség és indulat a hangszerelésben köszön vissza, amit igyekeztem a végletekig fokozni.”

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK